sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Kommenttien palauttelua

Niin sai Blogger tämänkin blogin jumiin pariksi päiväksi. Kadonnut Rasa-kirjoitus palautui automaattisesti blogiin, mutta viime päivien kommentit eivät. Saan kommenteista aina tiedon sähköpostiini, ja osa tämänviikkoisista kommenteista oli siellä vielä kopioina. Lisäsin nuo kommentit itse takaisin blogiin, että pääsin vastaamaan niihin.

Olisiko tämä Blogger-sekoilu nyt onnellisesti ohi ja voitaisiin palata normaaliin blogielämään? Toivottavasti. Muutaman päivän blogitauko voi varmaan olla ihan hyvästäkin, mutta toivotaan silti, ettei Blogger saa enää päähänsä ilmoitella kaikkia blogeja kadonneiksi. Huh!

5 kommenttia:

 1. Yllättävän paljon on harmittanut tämä Bloggerin sekoilu. Siitä huomaa, miten tärkeää bloggaamisesta ja kirjablogareiden yhteisöstä pon tullut itselle.

  Nuo blogisi linkit ja otsikot ovat muuten vielä ihan erilaisen näköisiä ja värisiä. :/

  VastaaPoista
 2. Joo, linkkien värit vaihtelevat ihan miten sattuu. Yritän korjata asian- mutta pääasia, että blogi on nyt kuitenkin pystyssä ja toimii edes suurin piirtein normaalisti. Hyvin kiihdyttävää tällainen blogiepävarmuus.;)

  VastaaPoista
 3. Huh, nyt täällä näyttääkin taas tutulta ja turvalliselta! :D

  VastaaPoista
 4. Joo, uudesta Käytännön blogifilosofiakeskustelustakin hävisi siihen mennessä kirjoitetut kymmenkunta kommenttia, osa todella pitkiä ja mahtavasti kirjoitettua. Harmittaa vietävästi. Muuten en ole huomannut mitään jälkiseuraamuksia. Toivottavasti nyt päästään palaamaan tuttuun ja turvalliseen blogiarkeen :)

  VastaaPoista
 5. Amma, ymmärrän todella harmistuksesi! Minuakin harmittaa jo se, etten päässyt lukemaan uutta blogifilosofiakeskustelua, saati että sellainen olisi kadonnut omasta blogistani. Ärsyttävää! Toivotaan, että tämä Blogger-sekoilu oli nyt ainutlaatuista, ainakaan toistaiseksi tässä 2,5 vuoden aikana ei ole ilmennyt toista vastaavantasoista blogisotkua.

  VastaaPoista