keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Virtuaalisia kirja-, kahvi- ja teenautintoja


Mainitsin 30 kirjatunnustuksessani, että lempikirjasarjani on Avaimen Café Voltaire. Kuulin juuri ilouutisen: Café Voltairella on nyt oma blogi. Lainaan kuvan lisäksi blogin aloitustekstinkin:


Tervetuloa! Virtuaalinen kirjallisuuskahvila Café Voltaire jatkaa Avaimen Café Voltaire -kirjasarjan aloittamaa keskustelua maailman nykykirjallisuuksista. Ota kuppi kuumaa ja istahda pöytään. Café Voltaire on sielua virkistävä kohtaamispaikka, jossa keskustellaan nykyihmisen tilanteesta maailmassa.

Blogi löytyy täältä ja vaikuttaa kovin kiinnostavalta!

Virtuaalisen kirjallisuuskahvilan lisäksi mainostan Reeta Karoliinan mainiota kirjallista teehuonetta. Siellä juodaan nyt tiibetiläistä teetä.

Kuka perustaisi virtuaalisen kirjallisuusbaarin? Kahvin ja teen lisäksi kirjan kanssa maittaa joskus lasillinen punaviiniäkin.

6 kommenttia:

 1. Kiitos, kun vinkkasit kahvilasta! Räyhäkkäämpää menoa (sen punaviinin lisäksi) toivoisin tosiaan baarin puolelta. Usein on kiinnostavampaa lukea ei niin salonkikelpoisia juttuja.

  VastaaPoista
 2. Hihii, toivottavasti joku alkaa kirjoittaa räyhäkkäitä ja salonkikelvottomia mutta kuitenkin perusteltuja kirjajuttuja. Aloin heti miettiä, että sellainen vaatisi aika räyhäkkään kirjankin... ja ehkä vähän sitä punkkuakin, että pääsisi vauhtiin.

  VastaaPoista
 3. Suurkiitos vinkistä, just tällaista kahvilaa kaipasin! Nyt tekee mieli sekä kahvia että punkkua, vaikka ensin teki vain mieli lukea :)

  VastaaPoista
 4. Penni, ole hyvä. :) Kahvila vaikuttaa kyllä varsin houkuttelevalta, olen siitä oikein innostunut. Kävin myös kurkkaamassa blogiasi, ja novelliteema kuulosti todella kiinnostavalta. Kurkkaan toisenkin kerran!:)

  VastaaPoista
 5. :-D Kirjallinen viinibaari olisikin hauska! Sellainen missä sössötettäisiin iloisesti aiheen ohi ja julistettaisiin omia mielipiteitä kovaan ääneen muiden päälle puhuen. Ja lopuksi itkettäisiin vähän kun kirjallisuus on niin ihanaa… Hienostuneisuus hiiteen!

  Ja kiitos kun linkkasit (melko nössöön) teehuoneeseeni ;-)

  VastaaPoista
 6. Reeta Karoliina, kiitos huippuhauskasta kommentista! Hihittelen täällä työkoneen ääressä, kun koetan kuvitella, millaista viinibaarikeskustelu olisi. Sitten seuraavana päivänä voisi tulla paikkaamaan tilannetta: "En mä oikeasti tarkoittanut, että kirjoittaisin ite paremman kirjan kuin Totta, vaikka mulla onkin aidot tunteet. Kyllä mä vielä voin puhua teille, vaikka te ette ookaan lukenut Alastalon salissa. Mä olin kai vähän väsynyt, niin mulla meni vähän liioitteluksi. Ens kerralla mä luen pohjiksi vain kaksi kirjaa, niin tilanne ei karkaa käsistä." :D

  VastaaPoista