torstai 12. toukokuuta 2011

Tapahtuma: Kirjat vaihtoon ja tarinat kiertoon

Sähköpostiin tupsahti mainostaminen arvoinen tapahtumavinkki kirjojen ystäville.
 
YLE Olotila ja YLE Uusi Musta , Viestintätoimisto Republic of Communications sekä Nudge Helsinki järjestävät lauantaina 21.5. kirjanvaihtotapahtuman.

Lainaus viestintätoimiston tiedotteesta:


KLO 12–16
Loungenurkassa kirjoja ja tarinoita ottavat vastaan Yle Olotilan ja Uusi Musta blogin toimittaja Viivi Lehtonen sekä Republic of Communicationsin viestintäkonsultti Essi Kivitie.
Tuo mukanasi 1–3 jo luettua, turhaa tai kierrätyksen ansaitsevaa rakasta kirjaa ja ota tilalle uusia. Toivomme myös, että jätät kirjan mukana omistuskirjoituksen tai tarinan, joka liittyy hetkeen tai elämäntilanteeseen, jolloin luit kirjan. Voit myös jättää vain kiinnostavan tarinasi. Tai vai sen kirjan – ei tarinapakkoa :) Tarinoita hyödynnetään mahdollisesti juttuideoinnissa tai pelikäsikirjoittamisessa. Ja tarinoiden kertominen on myös mukava tapa tutustua…

Nudgessa tapahtuu tuolloin muutakin: Klo 14–15 paikalla on Marjoja & Maskaraa -kirjan kirjoittaja, Kemikaalicocktail-bloggaaja sekä Uuden Mustan tuottaja-toimittaja Noora Shingler. Klo 14–15 käsikirjoittaja Elina Arponen kertoo sosiaalisista elokuvista virtuaalimaailmassa.

Lisätietoja tapahtumasta löytyy ainakin tuolta viestintätoimiston sivuilta.

Olisipa kiva tietää, millaisia tarinoita kirjatapahtumassa kuullaan. Ehkä menen salakuuntelemaan. :) Ja löytyisi minulta niitä kierrätettäviä kirjojakin...

2 kommenttia:

  1. Haluaisin NIIIIN kovasti osallistua tähän, mutta olen juuri tuolloin Lapissa kotiseuduillani käymässä. Nappaa muutama hyvä tarina tänne blogiinkin kerrottavaksi. ;)

    VastaaPoista
  2. Huomasin tämän eilen Facebookissa ja ihastuin ideaan. Saatanpa hyvinkin mennä paikallekin viemaan kirjoja kierrätykseen. :)

    VastaaPoista