torstai 14. huhtikuuta 2011

Ikioma Sudentalja!


Kuin kohtalon - ihanan, täydellisen kohtalon - oikusta myöhästyin tänään bussista Helsingin Kampissa ja menin tappamaan aikaa ostoskeskuksen Suomalaiseen kirjakauppaan. Katsokaa, mitä sieltä löytyi: Kerstin Ekmanin Sudentalja-trilogia hintaan 9,90/kirja. Juuri kun siitä puhuttiin!

Ei voi olla näin hyvä tuuri. Katsoin nimittäin, että Adlibris myy osia yli 20 euroa/osa ja nettiantikassakin pyydettiin melkein 30 euroa. Ja että ylipäätään löysin nämä kaupasta, sekin on jo ihme!

Täytyy myöntää, että reagoin aika tunteikkaasti tähän ihmeeseen. Kiihdyin kauheasti onnesta ja hämmennyksestä ja meinasin ostaa useamman kuin yhden trilogian. Jos joku muukin olisi juuri kaivannut sitä! En kuitenkaan ostanut, mutta menkää - siellä niitä kirjoja oli vielä tunti sitten isot pinot jäljellä.

Huh. Vaikka kuinka yrittäisi rajoittaa kirjaostoksia, jotkut kirjat on vaan pakko saada.

9 kommenttia:

 1. Vau, tuo on oikeasti löytö - jo pelkästään 10e/kirja olisi ollut edullista, mutta koko trilogia... Onkohan noita muissa Suomalaisissa? Haluaisin lukea tuon trilogian, sitä on kehuttu niin paljon, mutta sitä ei ilmeisesti ole hankittu meidän kirjastoon ollenkaan (???, muutaman kerran oon kattonu hyllyn Ekmanin kohdalta). Ymmärrän voittajafiiliksesi :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä! Pitää käydä huomenna katsomassa Kampin Suomalainen.

  VastaaPoista
 3. Pienen mökin emäntä, kirjat taisivat olla juuri tuon vajaan 10e kappaleelta, eli koko trilogia 30e. Näin mie sen ymmärsin. :)

  VastaaPoista
 4. Hei, olin tohkeissani kirjoittanut ilmeisesti epäselvästi: yksi kirja oli siis 9,90 €, ovat kuitenkin paksuja ja kovakantisia. Mutta ihan hyvä hinta silti, sillä muualta ostamalla trilogialle olisi tullut hintaa ainakin 60-70 euroa, eikä kirjoja ole edes enää hyvin myynnissä! Menkää siis kaikki äkkiä Suomalaiseen. Olisikohan tarjous Suomalaisen nettikaupassakin?

  Muokkasin tekstiäni vähän selvemmäksi ettei tule väärinkäsityksiä.

  VastaaPoista
 5. Onneksi olkoon! =)) Minä aloitin juuri eilen lukemaan ensimmäistä osaa, ja vaikuttaa ihan lupaavalta ensimmäisten kappaleiden perusteella. Sen verran lupaavalta, että harmittaa etten ostanut hulluilta päiviltä koko trilogiaa, ruotsiksi sen olisi saanut 12e:lla.. Näin kirjoitettuna näyttää kyllä todella typerältä että jätin ostamatta, pöhh!

  VastaaPoista
 6. Olipa tuuri! :) Itsekin ajattelin tutustua tuohon trilogiaan sekä aiemman postauksen Gallayn tuotantoon. Aivan uusia minulle!

  Tämän takia en viitsi juuri lukea muita kirjablogeja, kun saan jo täältä niin paljon lukuvinkkejä, että hyvä kun aika riittää niihin...

  VastaaPoista
 7. Réa, ihanaa, että vaikuttaa lupaavalta! Sinun olisi kyllä pitänyt ostaa koko trilogia. ;) Minä olen toistaiseksi nähnyt esim. kirjamessuilla vain trilogian osia ja vielä kalliilla ja olen silti jäänyt jossittelemaaan, olisiko pitänyt ostaa...

  Heidi, kiitos kommentistasi, tulin tosi iloiseksi! ) Hyvin ilahduttavaa, että kirjamaustani on sinulle iloa. Tuollaiset kommentit jäävät mieleen. :)

  VastaaPoista
 8. Eiks ole ihanaa? Huomasin tänään saman ja saan sen puuttuvan yhden sudentaljani. Nämähän olivat akateemisessa alessa aiemmin ja ostin kaksi siitä final salesta.

  VastaaPoista
 9. Hienoa, Mari A. Suomalaisessa on ollut tällä viikolla ikionnellisia asiakkaita!

  VastaaPoista