torstai 7. huhtikuuta 2011

Suomen Nuorisokirjailijat tänään Villa Kivessä

Kuva Villa Kiven kotisivuilta.

Pientä puffausta ja menovinkkikysely.
Postauksen otsikon mukaisesti Villa Kivessä Töölönlahden rannalla puhutaan tänään siis nuortenkirjallisuudesta. Avoin tilaisuus alkaa klo 18, ja aion mennä paikalle etenkin siksi, että tilaisuudessa on keskustelemassa Leena Laulajainen, jonka satuja olen lukenut.

Villa Kivessä on usein tällaisia kaikille avoimia keskustelutilaisuuksia. Lisää tietoa tilaisuuksista saa Villa Kiven omilta sivuilta sekä talossa toimivan Lukukeskuksen sivuilta. Ensi viikonkin kirjallisuusilta kuulostaa kiinnostavalta: siinä pohditaan, miten kulttuurien kohtaamisesta kerrotaan.

Olen suunnitellut aktiivisempaa kirjallisuusriennoissa käymistä jo kauan, mutta varsinaisesti innostuin viime viikolla Villa Kivessä, kun olin kuuntelemassa Claudie Gallayta ja Helmi Kekkosta.

Käyvätkö muut kirjanystävät esim. kuuntelemassa luentoja tai kirjailijahaastatteluja tai osallistutteko vaikka kirjastojen lukupiireihin? Vinkkejä mukavista kirjallisuusriennoista saa antaa! Asun itse pääkaupunkiseudulla, mutta muualtakin saa vinkata. Olisi hauska kuulla, millaisia  kirjallisuustapahtumia muualla Suomessa on ja voihan joku muu saada niistä menovinkkejä.

1 kommentti:

  1. Laitan viestiä, jos ehdin mukaan. Olen menossa tänään ilmeisesti käymään Otavalla päivällä ja illalla Like-klubille Nosturiin. :)

    VastaaPoista