tiistai 29. maaliskuuta 2011

Uusia välilehtiäBlogilla on niin kiva leikkiä!

Lisäsin tuohon sivun yläosaan kaksi välilehteä: kissakirjat ja kevätkirjat. Täydennän listoja sitä mukaa, kun uusia kirjoja tulee vastaan. Ja lisään myös muut vuodenaikakirjavinkit omiksi välilehdikseen vuodenkulun mukaan. Kiitos hyvästä ideasta, Hanna, kun kyselit kevätkirjojen perään! Ja kiitoksia kaikille kirjavinkkejä antaneille! :)

8 kommenttia:

 1. Aa-haa. Ystäväni juuri kysui, mitenköhän bloggerin blogiin saisi laitettua välilehtiä. Oliko vaikeaa? Mulla kun ei ole, niin en osannut yhtään neuvoa.

  VastaaPoista
 2. Minulle tuli mieleeni yksi aika täydellinen kevätkirja. Se on F.H. Burnettin Salainen puutarha. Vaikka siinä mennään keväästä kesään, luen kirjan yleensä joka kevät, koska kaikki alkaa siitä ja puutarhan lumoa on vaikea voittaa. :)

  VastaaPoista
 3. Saila, kun Bloggerista valitsee kohdan Lisää uusi teksti, siinä on myös kohta Muokkaa sivuja. Sieltä voi lisätä 10 sivua eli välilehteä blogiin. Ei ole vaikeaa!

  Katja, hauska ehdotus! Luin ko. kirjan nimittäin eilen loppuun ja aion kirjoittaa siitä heti kun vaan ehdin, ehkä vielä tänään. Ajattelin laittaa sen kesäkirjalistalle, kun en ollut lukenut sitä vielä kevätkirjalistaa tehdessäni. Lisään jossain vaiheessa sen kuitenkin tuonne kevätlistalle kommenttisi ansiosta! :)

  VastaaPoista
 4. Rakastan tuota kuvaasi!! Kissoja ja kirjoja. Kaunis!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Hanna! Olen itse niin ihastunut kissantassukuvaan, että laitoin sen kissakirjavälilehden kuvitukseksi. Ehkä tämä olisi parempi? Pitänee vaihtaa jossain vaiheessa.

  VastaaPoista
 6. Hyvä uudistus nuo välilehdet! Täältä voikin sitten aina käydä hakemassa lukuvinkkejä aiheen tai vuodenajan mukaan :)

  VastaaPoista
 7. Naukulan Mamma, kiitos! Välilehtien lisääminen oli niin helppoa, että lisäilen niitä varmaan muihinkin blogeihin ihan lisäilemisen ilosta. :)

  Sain muuten toissapäivänä haettua oman Pekka Töpöhäntä -kokoelmateoksen Kampin Suomalaisesta, suurkiitokset vinkistä!

  VastaaPoista
 8. Kiitos, sain täältä avun, miten tehdä välilehti!! :)

  VastaaPoista