perjantai 26. marraskuuta 2010

Tappoi koska jäi ilman -runoesitys

Työkiireet yhdistettynä flunssaan eivät tee hyvää lukemiselle, saati bloggaamiselle. Olen lukenut tällä viikolla vain vähän, eikä mikään lukukokemus ole päätynyt blogiin saakka.

Sitä odotellessa mainostan modernia runospektaakkelia, jota olen itsekin menossa katsomaan. Helka-Maria Kinnusen ja Ilari Nummen & ensemblen esitys Tappoi koska jäi ilman on kuulemma kiinnostava ja vaikuttava, vaikkei tietäisi mitään suomalaisesta nykyrunoudesta tai ylipäätään lukisi koskaan runoja (tunnustan kuuluvani tähän ryhmään). Odotan siis esitystä kiinnostuneena, enkä vähiten siksi, että pääsen tutustumaan Helsingin Pitäjänmäen Kulttuurikirkkoon.

Bloggauskohtausta odotellessa myös ennakkomaininta, että olen löytänyt kiinnostavan kulttuurilehden, Suomen kirjailijaliiton julkaiseman Kirjailijan! Ostin irtonumeron Akateemisesta ja luin sen heti kannesta kanteen. Lehden sisältöön voi tutustua täällä.

2 kommenttia:

  1. Kiitos lehtivinkistä!! En ollut moisesta kuullutkaan ja vaikutti kyllä mielenkiintoiselta.

    VastaaPoista
  2. Joo, onkin mielenkiintoinen! Ostin muitakin kirjallisuuslehtiä, mutta niitä en ole vielä edes lukenut - ja pari lehteä jäi suosiolla kauppaan, kun ne eivät innostaneet edes testi-irtonumeron ostoon. Yritän palata lehtiasioihin blogissa lähiaikoina!

    VastaaPoista