keskiviikko 23. joulukuuta 2009

Hyvää kirjajoulua


Hyvää joulua kaikille!


Toivottavasti saatte paljon kovia paketteja. :)


t. Jenni, jo ensi viikon kirjalahjakertomuksia odotellen...

5 kommenttia:

 1. Ja vielä huomautus, että joulutoivotuksen eikä pakettihimon pitäisi olla tuossa toivotuksessa pääosassa, mutta nähtävästi Blogger haluaa määräyksieni vastaisesti korostaa paketteja. :)

  VastaaPoista
 2. Hyvä kun muistutit: lupasin kertoa, mitä LibraryThingin pukki tuo! :) Ilmoitin pitäväni klassikoista ja ns. gay interest -kirjoista, ja näitä jälkimmäisiä sain sitten kaksi. Toinen on Sarah Watersin Tipping the Velvet, mistä olen innoissani, kun olen halunnut lukea Watersia mutten ole saanut aikaiseksi; toinen on Kirby Crow'n Scarlet and the White Wolf, joka ensisilmäykseltä näytti jonkinlaiselta homoeroottiselta harlekiinikirjalta, mutta lukea ahmaisinkin sen melkein samalta istumalta ja arvostelin täällä (englanniksi). Se oli enemmänkin tyttökirjan tyyppinen: romantiikkaa ilman erotiikkaa. :)

  Hyvää joulua ja kovia paketteja sinullekin!

  VastaaPoista
 3. Mielenkiintoisia kirjalahjoja! Pitää katsoa tuo Scarlet-arvostelusi. Saitko tietää, mitä mieltä sinun kirjalahjapakettisi saaja oli valitsemistasi kirjoista?

  VastaaPoista
 4. Juu, ja Sarah Watersia suosittelen nyt luettuani myös, oikein lämpimästi.

  En ole saanut uhriltani mitään viestiä ainakaan, vaikka luulisin että kirjat ovat varmaan jo tulleet perille. Höh. Tarkistan aina välillä olisiko se lisännyt LibraryThingiinsä niitä, mutta eipä ole ainakaan vielä. :/

  VastaaPoista
 5. Pöh. Toivotaan että lahjansaaja on vain joululomalla, mutta palaa pian ja lisää kirjat LT-listoille JA kehuu niitä vuolaasti, etenkin Sinisaloa. ;)

  Mutta todella hienoa, että sinun saamasi lahjapaketti oli noin mieluinen!

  VastaaPoista