tiistai 15. joulukuuta 2009

Tunnustuksia

Olen ilmeisesti ollut kiltti tänä vuonna. :) Sain ensin jouluenkelin blogin kissasivujen puolelle, nyt tänne kirjapuolelle ensin Hreathemukselta ja sitten Päiviltä.

Kiitän tunnustuksesta, olen iloisesti yllättynyt! Lähetän tunnustuksen eteenpäin Kirjapedolle, koska hänen bloginsa on uusimpia kirjablogilöytöjäni ja vaikuttaa oikein lupaavalta, kiinnostavalta ja hauskalta.

Jos listaisin kaikki kiinnostavat kirjablogit, joita seuraan, täältä lähtisi oikein enkeliparvi liikkeelle. Kaikkien kivojen ja antoisien kirjablogien lisäksi haluan lähettää jouluenkeliterveisiä myös kaikille tämän blogin lukijoille ja etenkin keskustelijoille. Olen sanonut ennenkin, enkä edes kovin kauan sitten, että keskustelut motivoivat kovasti blogin pitämiseen. On aina kiva huomata, että joku lukee juttujani, ja keskustelujen kautta olen saanut mm. hyviä kirjavinkkejä - keskustelut tekevät blogista paljon muutakin kuin vain lukupäiväkirjan, sellaistahan voisin rustata mihin tahansa muistikirjaankin. (Ja silti en itse kommentoi toisten blogeihin ollenkaan niin usein kuin haluaisin.)

Kiitos siis kaikille! Lopetan kiittelyn ja blogijaarittelun kuitenkin tähän, ennen kuin tämä alkaa muistuttaa "Sain kerrankin palkintopystin ja kiitän koko maailmaa ja niin, perheellekin vielä terveisiä" -puhetta. :)

1 kommentti:

  1. Oih, kiitos. Lähetin tunnustuksen eteenpäin joulun hengessä:

    http://kirjapeto.blogspot.com/2009/12/jouluenkeli.html

    VastaaPoista