sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Luettelot kunnossa

Nyt on luetteloitu! Ystäväni on huomauttanut jo moneen kertaan, etten ole päivittänyt blogin enkä LibraryThingin lukulistoja. Nyt olen! Vuoden 2009 kirjoihin ei tosin ollut tullut kovin montaa uutta lukukokemusta kesäkuussa (tulisivatpa Alastalon sali ja muutama muu roikkuva valmiiksi, niin lukuluvut olisivat komeampia), mutta LibraryThingin kirjastooni tuli enemmänkin uusia merkintöjä.


Samalla päivitin eli maksoin LibraryThing-jäsenyyteni elinikäiseksi. Aloitin virtuaalikirjaston pitämisen vuosi sitten. Ensin käytin option 200 kirjan ilmaiseen luetteloon; se ei tietenkään riittänyt alkuunsakaan. Maksoin sitten kokeeksi vuoden jäsenmaksun. Kuitenkin jo monta kuukautta olen tiennyt, ettei sekään riitä. Kun on löytänyt hyvän ja toimivan virtuaalikirjaston ja päivittänyt sitä vuoden verran, ei harrastusta voi mitenkään lopettaa. Vuoden jäsenyyteni olisi ollut vielä tämän kuukauden loppuun asti voimassa, ja onneksi Libraryn säännöissä sanotaan, ettei kirjasto olisi sittenkään kadonnut, en vain olisi voinut enää tallentaa sinne uusia kirjoja.


Erilaisia luetteloimattomien kirjojen pinoja läpikäydessäni alkoi muodostua myös kesälomakirjojen pino. Siitä kuitenkin eri postauksessa.

2 kommenttia:

  1. Kyllähän tuo sun luettujen lista on aika komea. Pitää kompensoida Alastalon salia joillain lyhyillä ja nopealukuisilla kirjoilla. :D

    VastaaPoista
  2. Alastalon salista puuttuu enää vajaa parisataa sivua, joten toivoa on, että saan sen luettua! Luin viimeksi aamulla työmatkalla.

    Kyllä tuolla listassa on niitä kompensaatiokirjojakin...

    VastaaPoista