tiistai 19. toukokuuta 2009

Lukulista

Siirrän lukutoivelistan kissasivujen puolelta tänne. Vähän laiskasti olen pitänyt tätä listaa enkä oles lukenut siltä mitään, mutta tänään lisäsin siihen pari uutta kirjaa. 

Tässä on siis minua kiinnostavia mutta vielä lukematta olevia kirjoja. Päivitän listaa sitä mukaa kun uusia kirjatuttavuuksia tulee vastaan tai saan jopa luettua jotain listaltani. Otan mielelläni vastaan kirjavinkkejä! Tai jos olet tutustunut joihin listan kirjoista, kerro, millainen oli.

Kiinnostavalta vaikuttavia kirjoja ja kirjailijoita:

Amin Maalouf: Samarkand 
- A. S. Byatt: Riivaus
Leena Krohn: Valeikkuna
- Doris Lessing: Kissoista

3 kommenttia:

 1. Mä ihailin tuota Vartiaisen kirjaa myös. Aion kyllä ostaa sen heti, kun se on myynnissä. :)

  VastaaPoista
 2. Luin Riivauksen viime keväänä näihin aikoihin. Pidin kirjasta kovasti, perusjuoni on vetävä ja aihepiiri kiehtova kirjanrakastajan näkökulmasta. Täytyy kyllä myöntää, että hyppäsin kymmeniä sivuja pitkistä runoista joitakin pätkiä yli. Lumoava tunnelma kirjassa joka tapauksessa oli, suosittelen.

  VastaaPoista
 3. Marjis: kyllä se ainakin Akateemisen verkkokaupassa on myynnissä, toimitusajaksi kun luvataan 1-2 päivää.

  Onna: Riivaus on kiikkunut ikuisuuden lukulistallani. Pitää varmaan ottaa se kesäkirjaksi. Olen vähän odotellut, että se ilmestyisi pokkarina, kun kovakantinen versio on niin kallis, mutta täytyy varmaan ostaa se vihdoin tai lainata kirjastosta. Jos saan luettua, niin kerron sitten täällä blogissakin. Se kyllä kuulostaa ihan täydelliseltä kirjalta juuri kirjanrakastajan näkökulmasta!

  VastaaPoista