tiistai 26. toukokuuta 2009

Jos ei jaksa lukea, voi kuitenkin ostaa

Mainitsin jo kissablogin puolella, etten ole ollut ihan kunnossa hetkeen. Ei syistä sen enempää, ja muutaman päivän kuluttua toivon olevani taas tolpillani.

Mitä tekee kirjojenystävä, joka ei jaksa lukea? Blogittaja, joka ei jaksa blogittaa aiemmin lukemistaan kirjoista? Ja vielä, kissanomistaja, joka ei jaksa leikkiä kissansa kanssa?

Kun hän jaksaa avata tietokoneen, hän korvaa kaiken virtuaalisesti. Kävin äsken Adlibriksen sivuilla ja KLIK, kolme uutta kirjaa ovat taas matkalla meille, vaikka kaksi kolmesta kirjahyllystä on vielä järjestämättä. (Se uusi hylly on niin hieno, että kissakin tuntuu sen ymmärtävän: aina kun meillä käy joku ja menee katsomaan hyllyä, kissa hyppää hyllyyn ja katselee sieltä itsetietoisesti, tällaista meillä on. Muuten se ei koskaan mene hyllyyn.)

Tilasin nämä:

- Inan mainostama Länsimaisen kirjallisuuden historia. Tämä nyt vain oli pakko saada, se KUULUU minulle. En ole tosin nähnyt livenä koko opusta, mutta sittenkin se kuuluu minulle ja minun kirjallisuuskirjojeni kokoelmaan.

- Doris Lessingin Kissoista. Tässä yhdistyvät kaksi mielenkiinnonkohdettani, monipuolinen Lessing - luulen, että tämä kissakirja esittelee ihan uuden puolen hänen tuotannostaan - ja monipuoliset kissat. Sitä paitsi lukupiirissämme luetaan nyt Lessingiä, ja minä olen jo lukenut lukupiiriteoksen Parempien ihmisten lapsi.

- Terveystietoa karvaisille eli Homeopatiaa kissoille. Tämä nyt taisi tulla vain siksi, että olen itse nyt voimaton ja toisaalta käyttänyt vuosia homeopatiaa, kai tuli sellainen olo, että ostanpa voimaa karvakaverilleni. Kyllä tämä varmaan tulee ainakin luettua, käytäntöön soveltamisesta en tiedä.

Adlibrikseen oli tullut muuten uusi palvelu: kirjat voi tilata ilmaiseksi lähimmälle R-kioskille. Vaihtoehtona oli sama kuin ennenkin 2,90 e/kotiin kuljetettu paketti. Ei paha - kumpikaan vaihtoehto. Pitää nyt kuitenkin varoa ko. nettikauppaa, ettei tule ostettua vielä lisää ajankuluksi.

1 kommentti: