keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Kirjoita kirja-arvio

Seuraavaa omaa kirja-arviotani odotellessa (arvosteltava/esiteltävä kirja on tiedossa ja kulkee mukana töissäkin, mutta en vain ole saanut kirjoitettua, pahoitteluni!) nostan esiin Kotilieden kirjasivut ja sieltä lukijoiden kirja-arviot. Bongasin tämän eilen alkuvuoden Kotiliedestä, ja siinä luvattiin arvostelijoille kirjapalkintojakin. Niistä ei nyt näytä olevan sivuilla mainintaa, mutta yhtä kaikki, Kotilieteen voi siis lähettää omia sepustuksia  ja nettisivuilla voi myös keskustella muiden lukukokemuksista. En ole vielä tutustunut sivuihin kovin tarkasti, mutta ihan kivoilta ja monipuolisilta vaikuttavat.

Tiedätkö hyviä kirjakeskustelu- tai kirjavinkkisivuja? Itse seuraan lähinnä muutamaa yksityistä blogia sekä Kirjavinkkejä ja Kiiltomatoa. Seuraamistani blogeista tunnetuin ja suosituin on varmasti Kirsi Pihan Lukupiiri. Sieltä minäkin olen saanut monta lukuvinkkiä!

1 kommentti:

  1. Olen itse juuri perustanut http://www.kirjanmerkki.fi palvelun. Siellä voit kirjoittaa arvosteluja ja lisätä lukemasi kirjat omaan kirjahyllyyn.

    Kun tietokanta kasvaa, osaa palvelu jatkossa suositella sinulle kirjoja sen perusteella kenen kanssa sinulla on samanlainen kirjamaku.

    Käy tutustumassa ja laita palautetta tai kommentteja.

    VastaaPoista