torstai 10. syyskuuta 2009

So many books so little time

Ihanankamalaa. Kirjakaupasta tuli juuri viesti, että uusi Hämeen-Anttila on haettavissa. Uuden Westön pitäisi ilmestyä huomenna. Kafka rannalla on kesken. Kirjastossa odottaa Peltirummun uusi suomennos, joka pitäisi lukea ensi viikoksi lukupiiriä varten.


Pitäisikö ostaa kofeiinitabletteja, perua viikonlopun menot ja häätää mies ja kissatkin pois kotoa? En kestä. Haluan lukea noi kaikki, heti! Varsinkin Westön.


Ja sitten vielä Helsingin kirjamessujen ohjelmakin ilmestyi. Sama runsaudenpulaongelma vaanii varmasti siinäkin. En ole vielä katsonut, millaista messuilua on tällä kertaa tarjolla.

6 kommenttia:

 1. Tuo otsikkosi voisi olla oma mottoni. Ei siihen muuta tarvitse kai sanoakaan.

  VastaaPoista
 2. Minäkin olen miettinyt Peltirummun lukemista! Siis tuon uuden käännöksen. Vanhaa käännöstä tuskin koskaan luen.

  Olen itse bongannut akateemisesta tuon Kafkan rannalla. MIllainen se on? ainakin nimi on vetävä.

  VastaaPoista
 3. Luin muutama vuosi sitten Peltirummun vanhan käännöksen. Kirja oli niin mielenkiintoinen ja monitahoinen, että kestää (ja ansaitsee) varmasti toisenkin lukemisen. Tämä uusi käännös on hyvä syy lukea kirja uudelleen jo nyt. Leffaa en ole nähnyt, vaikka se on tullut useita kertoja telkkarista, mutta Q-teatterin näytelmäversio oli vaikuttava sekin.

  Kafka rannalla -kirjasta on vaikea sanoa mitään täsmällistä. Ainakin se on aika erikoinen! Tykkään kyllä, hyvin kirjoitettu ja erikoisuudessan mieleenjäävä, tosin mukana on myös todella outoja ja kamalia kohtauksia. Siinä on muutama tarina, tarinat alkavat loppua kohden liittyä toisiinsa. Kirjoitan teoksesta blogijutun, kunhan saan sen ensin luettua ja vähän koottua ajatuksiani. Kannattaa tutustua! Itselläni se on lainassa kirjastosta, eikä sitä pitänyt varata etukätee, vaikka niin oletin.

  VastaaPoista
 4. Jenni, odotan kovasti laajempaa esittelyäsi.

  Käypäs katsomassa blogissani tuota sekalaista kirjoitusta
  http://tuurenrunot.blogspot.com/2009/09/paluu-ja-selityksia-paluun-hitaudesta.html

  jossa on menovinkki kirjamessuille! :))

  VastaaPoista
 5. Löysin tänään LT:n kautta blogisi. Jään mielenkiinnolla seuraamaan.

  VastaaPoista
 6. Ester, tervetuloa! LT:n listat ovat tällä hetkellä vähän rempallaan, etenkin lukulista, pitäisikin ryhdistäytyä...

  VastaaPoista