maanantai 1. maaliskuuta 2010

Kirjoja, joilla on esinearvoa

En ole vieläkään toipunut lumitöistä niin, että pystyisin kertomaan teille tarkemmin, miten Katja Kallio on vakavoitunut. Aivot ovat jumissa ja sormia särkee, en pysty kirjoittamaan paria riviä pidempiä tekstejä. Pystyin sentään eilen kuvaamaan jokin aika sitten hankkimaani houkutusta, teosta 500 Handmade Books. Vaikka näissä kirjoissa ei taida olla lukemista juurikaan, eivätkä kaikki kirjat edes näytä kirjoilta, teos on lukutoukasta kovin kiehtova. Osatapa tehdä tällaisia! Tai, astetta realistisemmin, saadapa tällaisia lahjaksi, niin laittaisin ne kotona kunniapaikalle.

Hankin vähän aikaa sitten myös kirjainkirjan. Se on niin esinemäinen, että päätin esitellä sen kirjablogin sijasta kotiblogissa.

3 kommenttia:

 1. Voe ei.. aivan ihanan näköinen kirja kirjoista! Onneksi en ole siihen vielä missään törmännyt, minulla on todellinen ongelma kirjahyllyjeni kanssa juuri nyt..

  Minun piti viime syksynä osallistua paperinteko/kirjansidontakurssille, mutta työnantajan suunnitelmat estivät sen. Aihe vaan jäi kiinnostamaan kovasti. Ja nyt kun vielä vihdoin pääsin aloittamaan Kirjan kansaa, on kirjan sidonta vieläkin mielenkiintoisemman kuuloista.

  VastaaPoista
 2. Tuo kirja varmaan todistaa sen, että kirja noin niinku käyttöliittymänä ei tule katoamaan, sillä se voi olla esineenäkin hyvin miellyttävä. Oi miekin haluan kirjansidontakurssille!

  VastaaPoista
 3. Mä olen käynyt paperintekokurssilla, kivaa oli! Suunnittelin kovasti, että tekisin sitten paperia kotonakin, vaan arvatenkaan en ole tehnyt. On mulla sentään parikin paperintekokirjaa, joten valmiudessa ollaan. ;)

  Kirjansidontakurssi olisi kyllä todella kiinnostava. Toivottavasti pääset sellaiselle, Teresita, ja raportoit sitten muillekin!

  VastaaPoista