tiistai 1. marraskuuta 2011

Blogini on nyt LilyssäSiinäpä se: tästä päivästä lähtien K-blogi - koko lailla kirjallisesti löytyy Lilystä, osoitteesta http://www.lily.fi/palsta/koko-lailla-kirjallisesti, täältä


Inahduksen Ina jää äitiyslomalle ja minä siirryn Lilyn kirjapalstan pitäjäksi. Kirjoitin asiasta ensin pidemmän kirjoituksen, mutta eiköhän ole muutenkin selvää, että oloni on nyt yllättynyt, iloinen ja jännittynyt. :)

Mikä muuttuu? Osoite - kyllä. Blogin nimi - ei. Blogin sisältö - ei. Vaikka tunnenkin pientä aika suurta rimakauhua, yritän pitää blogin pääpiirteittäin ennallaan uudessa osoitteessa. Aion siis edelleenkin poukkoilla uutuuskirjoista 1930-luvun mökkipäiväkirjoihin, kirjoittaa runoista vaikken osaakaan sanoa niistä mitään ja pohtia lukemista ja kirjoittamista yleiselläkin tasolla. Ainoa suurempi muutos, jota tosin olin ajatellut jo ennen Lilyä, on se, että saatan toisinaan haastatella kirja-alan ihmisiä. Joka tapauksessa lupaan kirjoitella kaikenlaisesta koko lailla kirjallisesta ainakin muutaman kerran viikossa.

Tämä blogi jää nettiin arkistoksi. En päivitä tätä enää, mutta vastailen toki kommentteihin. Tarvittaessa minut tavoittaa myös sähköpostiosoitteesta, joka löytyy tuolta sivupalkista.

Joskus yksi sähköpostiviesti voi tuoda mukanaan ison muutoksen. Olen ollut viime päivinä niin kiihtynyt, etten ole oikein voinut keskittyä lukemiseenkaan. Kiitän teitä kaikkia lukijoita näistä kolmesta hienosta ja mielenkiintoisesta Blogger-vuodesta. Sydämellisesti tervetuloa jatkamaan kirjakeskusteluja Lilyyn!

Tietoisku: Mikä on Lily ja miten sitä seurataan?


Lily on A-lehtien v. 2011 perustama verkkomedia, joka yhdistää bloggaamisen ja toimitetun sisällön. Kuka tahansa voi perustaa Lilyyn oman palstan (blogin) tai käydä lukemassa ja kommentoimassa muiden palstoja. Lilyn aihepiirejä ovat mm. muoti, kauneus, kirjallisuus, musiikki, sisustus, ihmissuhteet ja hyvinvointi. Lily on käyttäjille ilmainen, rekisteröitymispakkoa ei ole, lisäksi Lilyä voi käyttää myös iPhone-sovelluksena.

Voit seurata Lilyn palstoja esim.:


a) Rekisteröitymällä Lilyyn. Rekisteröityminen vaatii sähköpostiosoitteen. Lisätietoja täältä.

b) Lisäämällä Lilyn palstan RSS-syötteen Bloggerin seurantalistaan. Koko lailla kirjallisesti -palstan syöte on http://www.lily.fi/palsta_rss/22234. Palstakohtainen RSS-syöte löytyy jokaisen Lilyn palstan  vasemmasta sivupalkista. Voit myös kopioida Bloggerin seurantajärjestelmään palstan osoitteen: http://www.lily.fi/palsta/koko-lailla-kirjallisesti.

c) Blogilistan ja Bloglovinin kautta.


Seuraaminen onnistuu myös rekisteröitymättä ja suoraan Lilyyn tulemalla. Päivitä siis K-blogin uusi osoite koneellesi - nähdään Lilyssä, tervetuloa!

23 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon Jenni! Pitääkin heti laittaa myös uusi blogin osoite seuraukseen. :)

  VastaaPoista
 2. Onnea aivan valtavasti! On päivänselvää, että uusikin blogisi lähtee seurantaan :)

  Sen sai kätevästi pistettyä Bloggerin seurantalistaan myös ihan kopioimalla blogin osoitteen.

  VastaaPoista
 3. Lämpimät onnittelut, Jenni! Tavataan siis Lilyn puolella. :)

  VastaaPoista
 4. Vau, onnea ja tavataan Lilyssä!

  VastaaPoista
 5. Vau, huikea juttu, onnea! Täytyy kai nyt sitten rekkautua Lilyyn että pääsen omilla tunnuksilla kommentoimaan sinulle siellä :).

  VastaaPoista
 6. Saako paljon kehua?! Ihana juttu Jenni ja seurataan muuttoa perässä. :)

  VastaaPoista
 7. Lämpimät onnittelut, Jenni! Hieno uutinen :-) Seuraanpa muuttoasi Lilyyn. Sivusto on itselleni vielä hieman vieras, vaikka siellä olenkin kyllä muutaman kerran käynyt kurkkimassa.

  VastaaPoista
 8. Osoitteet muutuvat, ihmiset ei. Seurailen jatkossa minäkin - kunhan et vain ala siellä Lilyssa kuorruttaa juttuja liiaksi Glamourilla j Glitterillä ... ;)

  VastaaPoista
 9. Suurkiitokset kaikille kannustavista kommenteista! Vastailen näihin kommentteihin rikkinäisissä verkkareissa hikisenä lenkin jälkeen ja tällä hetken kesken on Arto Paasilinnaa, joten tuskin muutun ihan heti Glamour&Glitter-henkiseksi. :) Jännittää kyllä kovasti, mutta toisaalta on uudenlainen motivaatio bloggaamiseen. Saas nähdä, mitä tuleman pitää. :)

  VastaaPoista
 10. Onnea! Olenkin jo viime viikolla hankkinut tunnukset Lilyyn, kun koin että niin helpompi kommentoida.

  VastaaPoista
 11. Kiitos Susa! :) Ja minunkin piti vielä kommentoida noista tunnuksista. Hankin ne vastikään itsekin ja ihan täysin vapaaehtoisesti mainostan, että se oli helpoin tunnareiden hankinta ikinä. Lisäksi Lilyyn kommentointi helpottui: en oikein tiennyt, miten siellä toimitaan, mutta kunhan on kirjautunut sisään, riittä että kommentoi, ei mitään sanavahvistuksia tms. kommervenkkejä. Jos minä opin sen hetkessä, oppivat muutkin. ;)

  VastaaPoista
 12. Oi että, hieno juttu!! Onnea uuteen blogiin, menenkin tästä heti linkittämään uuden osoitteesi blogilistaani! :)

  VastaaPoista
 13. Onnittelut! Pitää minunkin reenailla Lily-tunnusten tekoa... :)

  VastaaPoista
 14. Hienoa, ja Onnea myös! Osoitetta päivittämään siis ja ehkä nyt jo kirjautumaankin, olen sitä ennenkin harkinnut...

  VastaaPoista
 15. Erja, kiitos kiitos! Ja kannustan päivittämään osoitteen. :)

  VastaaPoista
 16. Onnea Jenni :) Muuttosi tietää minulle uuden opettelua, eli Lilyyn tutustumaan mars...

  VastaaPoista
 17. Upea juttu, ja ilman muuta tulen sinnekin lukemaan! :)

  Sellainen kysymys minulla olisi, että voiko Lilysta saada mitenkään kommentoidun postauksen jatkokommentteja tilattua? Olen huomannut Inan blogin kanssa, etten ikinä muista palata jatkamaan keskusteluja, kun en saa niistä ilmoitusta sähköpostiini.

  Tunnarit mulla jo onkin. :)

  Onnea matkaan, tiedän että muutto onnistuu hienosti!

  VastaaPoista
 18. Villasukka kirjahyllyssä, tervetuloa opettelemaan. :)

  Karoliina, samoin, tervetuloa! :)

  Mulla oli ennen sama ongelma Lilyn keskustelujen kanssa, mutta kun hankin tunnarit, huomasin, että tieto Lily-keskustelun jatkoista tulee oman sivun vasempaan ylälaitaan, kohtaan ilmoitukset. Sähköpostiin niitä ei tietääkseni saa, mutta Lily tekee niistä siis koontilistan, joka näkyy, kun kirjautuu Lilyyn. (Hih, mulla on koneella ollessani nykyisin 2 sähköpostia, Lily ja Blogger jatkuvasti auki, onneksi en käytä Facebookia aktiivisesti, muuten olisi jo aika paljon seurattavaa...)

  VastaaPoista
 19. Onnittelut. Päivitin osoitteen, että pysyn kärryillä jatkossakin.

  VastaaPoista
 20. Kiitos Annika! Ja minäkin sain nyt päivitettyä uuden osooitteen Blogilistalle (joskin menee ilmeisesti hetki, ennen kuin se näkyy siellä) ja Bloglovin'iin. Toivottavasti mahdollisimman moni vanha lukija pysyy kyydissä uudesta osoitteesta huolimatta! Tämä "muutospostaus" jää tähän vanhan blogin etusivulle, joten ainakin tätä kautta pääsee aina Lilyn puolelle.

  VastaaPoista