keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Muistutus Lilystä

Kuukausi sitten uutisoin, että siirryn toistaiseksi pitämään kirjapalstaa A-lehtien verkkomediaan Lilyyn. En ihmetellyt, että tästä blogista lähti saman tien lukijoita, mutta sittemmin on liittynyt myös uusia. Tervetuloa! Tiedoksi kuitenkin teille ja muistutukseksi muille, että tämä blogi ei päivity noin vuoteen, mutta voit seurata kirjajuttujani osoitteessa http://www.lily.fi/palsta/koko-lailla-kirjallisesti.

Kirjoitin tänään Koko lailla kirjallisesti -palstalleni yhteenvedon marraskuun lukemisista. Palstalla käydään nyt myös keskustelua mm. noloista kirjakokemuksista. Lisäksi palstan sivupalkissa näkyy uutuutena Twitter-viestejäni. Olen löytänyt Twitterin pari viikkoa sitten ja pyrin nostamaan Twitter-viesteissäni esiin kirja-asioita myös muulta kuin Suomesta.

Minun lisäkseni Lilyssä kirjoittavat kirjoista esimerkiksi Estella ja Kati. Lisää tietoa Lilystä ja sen seuraamisesta saat alla olevasta tietoiskusta.

Hyvää joulunalusaikaa ja tavataan Lilyssä! :)

4 kommenttia:

 1. Onnittelut kirjapalstan pitäjälle :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Rita ja tervetuloa Lilyyn. :) Tämä blogi pysyy täällä arkistona, joten uuden palstan osoite löytyy aina näistä viimeisimmistä Blogger-postauksista.

  VastaaPoista
 3. Voisitko päivittää blogin osoitteen Blogloviniin? Seuraan blogiasi sitä kautta, ja mielelläni lukisin edelleen tuota tuttua kautta.

  VastaaPoista
 4. Kuikka, myös Lilyn palsta on Bloglovinissä. Se löytyy hakusanalla "Koko lailla kirjallisesti" ja se taas johtaa tällaiseen URLiin: http://www.bloglovin.com/fi/blog/3150301/koko-lailla-kirjallisesti#

  Toivottovasti löydät blogin näillä ohjeilla. :) Lily-palstani sivussa on myäs Bloglovin-"nappula".

  VastaaPoista