maanantai 10. lokakuuta 2011

Kysely kirjamessuista

Helsingissä ja lähiseuduilla lokakuu on kirjamessukuukausi. Sen kunniaksi laitoin tuohon sivupalkkiin kirjamessukyselyn eli tämän blogin muistaakseni ensimmäisen gallupin. Tervetuloa klikkailemaan!

Minulle ensisijainen syy mennä kirjamessuille on aina esitysten kuunteleminen - teoriassa. Käytännössä tapaan tuttuja ja ostan (liikaa) kirjoja. Saa nähdä, miten tänä vuonna käy.

8 kommenttia:

 1. Minä käyn messuilla oikeastaan vain sen vuoksi että iso sali täynnä kirjoja on maanpäällinen paratiisi. :) Esityksiä en ole viime kerroilla kovinkaan kuunnellut, koska kirjailijoiden sanomiset eivät oikeastaan minua kummemmin kiinnosta (saako näin sanoa?). Tänä vuonna menen messuille nimmarinmetsästys mielessä. En yleensä välitä nimmareista, mutta nyt on sen verran suuri idolini kyseessä että olen varmasti jo tuntia ennen jonottamassa! :D

  VastaaPoista
 2. Ooh, kiinnostavaa. Haluatko paljastaa, kuka on kyseessä?! Joka tapauksessa, tsemppoä metsästykseen, toivottavasti saat nimmarin.

  VastaaPoista
 3. Vaikea kysymys, kun kirjojen ostaminen, esitysten kuunteleminen ja tuttujen tapaaminen kaikki ovat itselleni tärkeitä kirjamessuilla. :) Parasta on ehkä yleinen tunnelma. En yleensä pidä ruuhkista, mutta kirjamessuissa on sitä jotain.

  VastaaPoista
 4. Tuttujen tapaaminen on ehdottomasti parasta. Kirjoja en osta, kavereilta voin saada, jos ovat julkaisseet jotain.

  Olen huomannut, että kirjamssuilla kuluu juomaa aika paljon ;)

  VastaaPoista
 5. Apua, saako äänestää kaikkia? Tai hetkinen, äänestäkin vasta jälkikäteen, sittenhän se tietää :-)

  VastaaPoista
 6. Ihan liian vaikea ratkaista noiden välillä :) Kaikki olisivat juuri niitä syitä, joiden takia menisin. Tänä vuonna oli vakaa tarkoitus mennä, mutta sitten mies esitti vieläkin paremman tarjouksen, joten jää ensi vuoteen.

  VastaaPoista
 7. Hmm, en ole vielä koskaan ollut kirjamessuilla (!!!) mutta yritän korjata tilanteen tänä syksynä :). Toivon että esitykset ovat odottamisen arvoisia ja että en ostaisi hirveästi kirjoja. Joopa...

  VastaaPoista
 8. Ennen ostin kirjoja kassitolkulla, nyt huomasin Turun messuilta ostaneeni vain muutaman. Niin se ihminen muuttuu, juoksin kirjojen sijasta ihmisten perässä kolme päivää... Helsingin messut ovat vielä edessä joten saa nähdä, mitä siellä oikein tapahtuu! Useimmiten menen kuuntelemaan paneelikeskusteluja ja haastatteluja ja tapailemaan tuttuja. Niin, ja tekemään töitä. Paljon töitä. :)

  VastaaPoista