sunnuntai 7. elokuuta 2011

Syyskirjat livessäNo niin. Kiitos eilisille keskustelijoille! Syyskirjojen välilehti löytyy nyt blogin yläpalkista. Jos jokin oleellinen teos unohtui, kerro toki!

8 kommenttia:

 1. Minulle tuli mieleen Veikko Huovisen Konsta Pylkkänen etsii kortteeria. Todellinen syksykirja!

  VastaaPoista
 2. Carlos Ruiz Zafonin Tuulen varjo ainakin tunnelmaltaan sopii syksyyn!

  VastaaPoista
 3. Ihania syyskirjoja olit valinnut, Jenni! Ja laita ihmeessä listalle vielä nuo Anu H:n Syysmaa-kirjat, minä olen lukenut ja sopivat kyllä teemaan. :)

  VastaaPoista
 4. Minulle tuli vielä mieleeni Hanna Tuurin Orapihlajapiiri. Vaikka siinä mennään jouluun ja hieman pitemmällekin, kun kirjan keskeistapahtuma-aika ja tunnelma syksyinen.

  VastaaPoista
 5. Kiitos, kiitos! :) Päivitän listan huomenna. Syysmaasta en ollut kuullutkaan, mutta sillä on ainakin hyvin houkutteleva nimi! Ja Katja, hassua, mutta ajattelin tänään kirjaa lukemataa, olisiko tuo Orapihlajapiiri kuulunut listalle. Kuuluu se siis, lisään senkin huomenna!

  VastaaPoista
 6. Hyvä lisäys Katja!
  Luen muuten koko ajan että syyskirjat ilveessä. En tiä, miksi tämäkin piti tulla tänne kertomaan. :D

  VastaaPoista
 7. Voi Hanna, minä luin paljon pahemmin ja siksikin likkasin auki: Syyskirjat ilveksessä! Liika lukeminen tekee tuhojaan...

  VastaaPoista
 8. Pst. Näin meidän kesken, olen itsekin katsonut, että syyskirjat ovat milloin ilveessä ja milloin ilveksessä. ;) Kunhan on talvikirjojen aika, yritän ilmoittaa asian eri tavalla. :)

  VastaaPoista