perjantai 8. heinäkuuta 2011

Kirjanvaihtoa Kumpulan kasvitieteellisessä


Kumpulan kasvitieteellinen puutarha on minusta Helsingin parhaimpia paikkoja ja nyt pidän siitä entistä enemmän! Puutarhaan kahvilaan on perustettu kirjojen ja lehtien vaihtopiste.

Saamani tiedotteen mukaan tähän Kirjavaihtamoon voi tuoda romaaneja, tietokirja ja aikakauslehtiä ja tehdä itsekin kirjalöytöjä aivan ilmaiseksi. Kirjavaihtamo toivoo kuitenkin, että vaihtopisteeseen tuotaisiin vain sellaisia kirjoja, joita itsekin lukisit – ei siis aivan mitä tahansa. Vaihtopiste löytyy kahvilan aulasta ja on auki silloin kuin puutarhakin.


Minulla alkaa tänään kahden viikon loma ja saatan sen aikana hyvinkin suunnata Kumpulaan puutarhaihastelemaan ja -ideoimaan, valokuvaamaan ja nyt siis myös lukemaan. Haaveilen jo kiireettömästä kesäpäivästä kasvien katveessa, uuden löytökirjan kera. Ja minulta löytyisi kyllä myös viemisiä tuonne kirjapisteeseen... Olen muuten tehnyt tuolla kahvilassa/kaupassa myös hyviä taimi- ja siemenostoksia kempeleläisestä raparperista japaninjättililjaan!

5 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä! Kiva kuulla. Mieheni on töissä Kumpulassa ja käymme siellä usein kävelyllä. Jospa ehtisimme tuonne kahvilaankin.

  Ihanaa lomaa!

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa aika kivalta, pitäisi ehkä itsekin käväistä Kumpulassa. (Kunhan se loma joskus alkaa...)

  Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 3. Katja ja Norkku, olkaa hyvät! Näin kivoista jutuista on kiva vinkata. Toivottavasti pääsemme itse kukin käymään Kumpulassa. :)

  Kiitos lomatoivotuksista!

  VastaaPoista
 4. Pitääkin käydä, tuo kun on siinä kampukseni vieressä kuitenkin :) Toissavuona muistan istuneeni tuolla lukien Moby Dickiä kun odotin opintotoimistyon avautumista, ihanaa oli!

  Ja ihanaa lomaa!

  VastaaPoista
 5. Linnea, kiitoksia! Loma on alkanut ihanasti, sillä kävin jo Kumpulassa. Suosittelen muillekin! :)

  VastaaPoista