torstai 14. heinäkuuta 2011

Kirjabloggaritapaaminen Suomenlinnassa

Loistava ilma, samanmielisiä ihmisiä, visiitti ehkä Helsingin hauskimpaan kirjastoon ja runsas, herkullinen piknik. Mitä muuta voi kirjabloggari lomapäivältään toivoa?
Suomenlinnan kirjaston kesäkirjavinkit:

Lukutoukkakaan ei elä pelkällä sielunravinnolla...


Kiitos kaverit! On aina hauska tavata jo tutuksi tulleita blogikollegoja (ja olipa mukana yksi lukijakin!) sekä saada kasvot niille, jotka tuntee vain netistä.

Ensi vuonna taas! Tai toivon mukaan jo aiemminkin. :)

10 kommenttia:

 1. kiitos, tälläisistä tempauksista tulee hyvä mieli - jee:). Paikka ei olisi voinut olla parempi ja saatiin se tunnelmallinen kirjakeidaskin luontevasti mukaan.

  -Emmi

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia olit näpsinyt! Kyllä oli mukava tavata. Oli aivan kuin matkalla olisi ollut. Sitä tapaa uusia ihmisiä, kuulee kiinnostavia keskusteluja ja käy uusissa kohteissa. :D

  VastaaPoista
 3. Kyllä on kivaa, kun kaikilla on eri kuvat. Näkee vähän, miten eri tavalla sitä maailmaa katselee ;D

  Ja mukavaa myös, kun tietää, miltä kukakin näyttää nettinsä takana.

  VastaaPoista
 4. Oih mitä herkkuja :P
  Kirjastossakin muutama herkullinen kirja...

  VastaaPoista
 5. Ihastuin todella tuohon Suomenlinnan kirjastoon, sinne pitää mennä tositekin. :) Oli tosi kiva tavata!

  VastaaPoista
 6. Oli kyllä kiva päivä, Suomenlinna oli hienoa paikka ja se pieni kirjasto aivan ihana. Oli kiva tavata ja hienoja kuvia olet näpsinyt:)

  VastaaPoista
 7. Minunkin tekee mieli sinne kirjastoon uudestaan, oli niin sympaattinen.

  VastaaPoista
 8. Pidin tuosta pyramidista, johon kirjat on aseteltu. Kiva päivä ja nopeasti aika kului kivassa seurassa. Muistakaa FB:ssä Suomenlinnan kirjasto!

  VastaaPoista
 9. Kiitos kommenteista ja terveisiä mökkimaisemista! :) Suomenlinnan kirjasto oli kyllä kaunis ja supersympaattinen, se on pyörinyt tänäänkin mielessä tunnelmallisine tiloineen ja hauskoine kirjapyramideineen. Mietin jo mökille ajellessa, mikä kirjasto voisi olla seuraava tutustumisretken kohde...

  VastaaPoista
 10. Oih miten kaunis tuo Suomenlinnan kirjasto onkaan! Ja ihania kuvia myös sinulla Jenni. Toivottavasti tällaiseen pääsisi itsekin joskus mukaan, saisi naamoja tekstien taakse (ja vielä ruumiinravintoakin!).

  VastaaPoista