torstai 14. lokakuuta 2010

Blogiuutisia: Tule mukaan nettilukupiiriin!

No niin, suuren paljastuksen aika. :) Sähköpostiviestit ovat suihkineet tällä viikolla kovaa vauhtia ja syy on tässä: perustimme Saran ja Tomomin kanssa Lukupiiri-blogin.

Tarkoitus on lukea kirjoja yhdessä ja keskustella aina kerran kuussa kuukauden kirjasta. Toivon mukaan blogi ei hiljene siinä välilläkään, vaan blogissa on mm. kuukauden kirjailijaan ja kirjaan liittyviä keskusteluja ja yleistä lukupiiriasiaa. Saa nähdä, mitä kaikkea tästä vielä seuraa...

Tervetuloa! Itse olen ainakin hyvin kiinnostunut sekä nettilukupiiristä että yhteisblogin kirjoittamisesta, kumpaakaan en ole kokeillut aiemmin.


Pst. Lukupiirin eka kuukauden kirja paljastetaan jo huomenna, pysy kuulolla!

6 kommenttia:

 1. Mielenkiintoista! Jään odottamaan huomista paljastusta..!

  VastaaPoista
 2. Hieno idea ja blogi! :) Uskon menestykseen ja seuraan suurella mielenkiinnolla, jos vaikka joskus ehtisin lukea saman kirjan kuin te..

  VastaaPoista
 3. Hieno idea!
  Se vain jäi mietityttämään, että onko tämä sellainen lukupiiri johon liitytään ja jossa on oltava jatkuvasti mukana, vai saako silloin tällöin osallistua, kun tuntuu mukavalta?

  VastaaPoista
 4. Kiitos kannustavista kommenteista!

  Almafiina, lukupiiriin saa osallistua ihan oman fiiliksen mukaan. Tästä ei ole tarkoitus tehdä liian hienoa juttua, se voisi kääntyä stressin puolelle. :)

  VastaaPoista
 5. No hienoa! Vielä en taida ruveta, mutta jos on vuorossa joku mielenkiintoiselta vaikuttava kirja, niin luultavasti tulen mukaan. :)

  VastaaPoista
 6. Anki, tervetuloa ennemmin tai myöhemmin. :) Meillä on alkuun mielessä muutama kuukauden kirja, mutta jossain vaiheessa varmaan kysytään muidenkin toiveita, järjestetään äänestys tms.

  VastaaPoista